Permata Hati: Khilfi

By: Jaz Lin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Oct-2006 03:07 Email | Share | | Bookmark
efi keboringan

tungging sana
tonggeng sini
last-last korek pusat..ntah apa2
since mama takde amik gamabr baru, nih gamabr diperam. Nih xtiviti efi yg boring kat rumah


Monday, 9-Oct-2006 02:21 Email | Share | | Bookmark
Mama meroyan tahap kritikal

 
Mula-mula tak nak letak gamabr nih, tp biorlah tepek jelah.

Hasil penah lelah bekerja keras membanting tulang turun naik soping mall seantaro dunia...



Alhamdulilah bulehlah dpt apa yg berkenan di hati dr Next, Esprit, Guess, OKBG, Mothercare. Ralph Lauren, Gap, Old Navy and Mark & spenser.

Quote:

mommies sume...jgn salah faham okeh...baju2 nih sume jenuh mommies outsource kat kawan-kawan kat oberseas and ader few yg dpt beli direct sbb papa efi kebetulan ader chances pi oberseas..kalau nak beli kat mesia kena tunggu sale la..itu pun mummy tak beli yg mahal2..i just have the eye for branded goods at a very reasonable price..u wont believe it...u can get a good one actually kats ni at minimal cost..sometimes lagi murah dr baju2 yg kiiter rasa murah kat mall tuh..kena pandai cari and berjalan2 sikit...anyway if u have a chance kalau buleh kirim org or buleh pi senrii oberseas..mmg murah bgr2 kat sana..and esp kalau2 kat outlets tuh...puah hati


Thursday, 5-Oct-2006 03:46 Email | Share | | Bookmark
Congrates Y and Farid

 
 
Geram tgk anak Y and Farid.. Sukalah Abang Iman..

Congrates Y...comelnyer *Qaisarah(nama tak confirm lagi ni kot. ker aku ketinggalan bot). Mama pun dah kuruih..kejap ajer...


Sunday, 1-Oct-2006 01:19 Email | Share | | Bookmark
Happy 31st months Khilfi

 
Si Little Monster nih turns 31 months old.

As of now, si efi nh alhamdulillah sihat walafiat. Kalau sakit pun, demam2 dedar dier tulah nothing mor ethan that.. Tak byk renyah sangat and still my walking blender. Makan ajer all the long tapi badan kuruih gitu jugak...lantaklah janji sihat...berat ader naik sikit...dah strat build up muscle kot..

Bercakap pun buleh tahan, tinggal nak jadi cam parrot..bising..pok pek pok pek..tuh tak full swing lagi..nanti aghaknya mama kena selotep kot. feveret dier, mama beli car erKKkk?? kalau die jumpa coins kat rumah, pandai dtg bagi duit tuh, "ma beli car ok?? " tak abis2 ngan car. And till peminat #1 ngan setereng....kot2 nak jadi F1 driver pun mama redha la...

anyway itu ajer la...mama malas nak citer panjang2...ahaks..toodles.

update: cop..mama efi masih lagi berbadan satu even perut boncit macam org pregnant.. ahaks...wrong signal lah mommies2 sume..


Friday, 29-Sep-2006 00:57 Email | Share | | Bookmark
English Moist Traditional Fruit Cake

Lo and behold, baru ari nih FP nih sihat kat opis. Ntah apa kena, miung ajer seminggu nih.

Sebelum proceed ngan entry2 mengarut or what nod, time nak promo FRUIT CAKE yg sungguh sinful juga. Mintak ampun la, bulan2 poser letak gamabr2 cake yg yummy ini.

kek nih di masak in 8 jam kukus, home baked. This year, we are selling at a new size.



1) The usual 1.3kg going at RM50
2) The small size 650g(half of the portion as per picture below) going at RM25.

Mind u, this cake kena kukus 8 jam nak perabih sebijik. And it comes with tonnes of rich fruits, almond and segala tok nenek rete lagi ok.

As usual free delivery to Keramat and KLCC area. Other place kena give certain charges. Or we can still aranged for pick up lor. Order closed on 10th October. This cake also available all year long. (gerenti sedap ok.)

U can place the order via elinnr@gmail.com



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net