Permata Hati: Khilfi

By: Jaz Lin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Nov-2006 02:44 Email | Share | | Bookmark
Busy Me

Salam Aidilfitr untuk rakan-rakan FP sekelian. Kami sekeluarga tengah bizi yg amats dr mama, papa sampai si coet epi. Efi bizi kalahkan org keje. Tiap2 hari ader je akal dier nak buat itu ini kat rumah tuh. And then , tnag mulut becok bercakap tuh, adoi pening kepala. Sikit2 suh Opah dier masak lah, cuci baju lah, vacum lah, dier macam mandur jalan cekak pinggang suh buat itu ini. Banyak cantik.

Mama efi pun lagilah bizi, Byk sgt hip and happening. And mama efi bakal berjalan jauh akhir bulan ni. Tunggu lah update selanjutnyer. For now mmg tak sempat sungguh nak update FP nih. Hujung mnggu nih pun nak ke Ayer Hitam Johor sume. Angah efi turun dr KT ngan Uncle NIk. Nak pi beli brg2 utk door gift wedding Angah. Aki takleh dtg, jadi mama efilah wedding planner akan mengheret sume ke ayer hitam beli barang. Then nak pi bawak angah fitting baju nikah and sume bagai. Songket and segala tok nenek la. Efi mmg excited sbb efi suke uncle2 desginer baju angah nih. MMg sokmo centre of attention bila pi butik depa.

So watch out for update and picture later.


Wednesday, 25-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
home bake cookies



aktiviti membaking kuih start 2 hari sebelum raya. Nih kuih wajib ader mmg confirm kena bake. Tradisi arwah wan. Tapi haru sungguh and kelakar pun ader. Bila cari resipi dah panik, tgk2 sukatan ikut tin lah, mangkukla..mmg haru. Dulu tak nak berguru. so, ikutlah otak otai kami 4 beradik, alhamdulillah, hasil nyer amatlah memuaskan. Licin dah kuih raya kami buat, lagi laku dr kuih tunjuk-tunjuk. Mama mesti happy tgk hasil kami adik beradik.

Next story: rendang fiasco. Another success story. Watch out ok!


Tuesday, 24-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Syawal 1427H



Notice, efi yg mogok nak bergambar, and Uda yg salah color scheme. Apa-apa pun, raya tak akan sama tanpa Wan di sisi.


Thursday, 19-Oct-2006 08:41 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri

 
Efi n Co, ingin mengucapkan..

Selamat Hari Raya Aidilfitr pada semua pengunjung FP ini.




Sunday, 15-Oct-2006 04:18 Email | Share | | Bookmark
Tarbush lala land

chicken beriyani
chicken samosa
spring chicken with yummy garlic sauce
since teruja tgk FP mott kot, terus paksa rela papa pi Tarbush semalam. ohh..i'm complete. Habis makan pekena vanila sundae Mc D..mana tak gemuk, makan beria...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net