Permata Hati: Khilfi

By: Jaz Lin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Jul-2006 01:05 Email | Share | | Bookmark
demam world cup



Sempena dah nak final world cup, nih gambar efi melompat2 atas katil sambil pakai baju ball dier and dok jerit2 gol gol...



Tuesday, 4-Jul-2006 01:54 Email | Share | | Bookmark
Back

 
Mama nak kena babab, sbb tak update fp efi...
Mama busy okeh....anyway just to keep the heat moving...
presenting..efi the pak aji.......


Thursday, 29-Jun-2006 03:57 Email | Share | | Bookmark
Sale Lagi?

As usual, siaran keudara kembali



Harga saya jual is RM32. Normal price kalau jalan TAR is about RM35-RM40.

Postage will be RM2 ONLY.

So, untung beli dgn saya, tak yah pi jelajah jalan TAR pi cari tudung. AHaks..

SIla tinggalkan comment untuk book/reserve or email at elinnr@gmail.com


Tuesday, 27-Jun-2006 05:41 Email | Share | | Bookmark
yummy food



tiba-tiba rasa lapar??? ye dak?


Friday, 23-Jun-2006 03:49 Email | Share | | Bookmark
Hari berjalan sedonia

nih rupa tix nyer
dlm bas
rupa basnyer
View all 17 photos...
Hari nih kiter bagi efi cuti. Mama nak citer adventure mama ari nih. Dah lama tak buat benda2 ngarut nih. Nak dijadikan cerita, mama dah amik half day on friday. Konon dah dpt gaji nak pi bayar segala utang piutang n all. Pi cakap kat papa, dun worry I naik LRT and settlekan sume.

First destination, KL sentral, nak pi AMbank bayar duit rumah and keter. Lps pi AMbank supposed naik Putra LRT nak pi Ampang Park byr cc kat citibank. Sekali bila naik atas tuh, LRT stop svc. Org punyer beratus2 beratur sbb tren dah delay dah 1/2 jam. Ampeh dot com.

Last2 mama terpk, pi turun kat BAS RAPID KL nyer area, beli pas RM2 for one whole day ride. Bas 105 akan lalu depan Ampang Park and KLCC my last destinantion. Tapi bas 105 nih kena amik kat Medan Pasar. So, mula2 hop on bas ke Medan Pasar. Dalam bas baru, air con bagai, cuma ader 3 org. Mama pun sibuklah amik gamabr sana sini. ahaks. Sampai medan Pasar, terkenang tempat2 zaman dulu2..CM< Bangkok Bank, Kotaraya sume..Petaling street. Syok banget.

Medan Pasar nih depan HSBC, sebelah Masjid Jamek ajer. Niat hati nak ajer pi round Jalan TAR tp byk benda nak settle. x sampai 5 minit, bas 105 sampai. Naik bas nih pulak. dier nyer route lalu dr medan pasar-masjid jamek-raja chulan-dang wangi-concorde-klcc(jalan pinang)-office papa -citibank then klcc. So senang..in 15mins, benti betul2 depan citibank.

Turn citibank, pi byr cc, then tungu balik tpt tadi, ader another bas rapid tuh lalu, just hop on it, benti betul2 depan klcc. Turun klcc, pi byr duit celcom, then makan tghari kat 1901, terus masuk kino, baca buku sampailah papa called kata dah jom balik.

Yes, puah hati sbb

1) dah dpt bayar sume utang at a very minimal cost
2) belajar naik bas RM 2 sehari di semua destinasi
3) Dpt pusing2 bandar KL
4) Dpt pi tgk balik tpt2 yg dah lama tak pi
5) Dpt baca buku dgn best kat kino.., yes!
6) Rasa mcm ala-ala naik bus double decker tour london/dubai ajer..kekekekeke


Sekian, itu ajer adventure mama. Takdelah seberapa mana pun..kekekekekekeke...

p/s: nikmatilah gamabr yg x seberapa nih. amik dr phone aja. And sorry takde nak edit, sbb malas.


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net